1 Ağustos 2016 Pazartesi

Google Pagespeed Insights - Google Site Hız Aracı

Bugün ki, makelemizde Google Pagespeed Insights nedir, Google site hız ölçer aracımızı tanıtacağız.

Google PageSpeed Insights ile sayfa hızınızı test edin


Google Pagespeed Insights Nedir?


Google pagespeed insights bir önceki, yazılarımızda bahsettiğimiz üzere, sitelerimiz için seo'nun ne kadar önemli olduğuydu. Google faaliyete geçirdiği, pagespeed insights aracı, sitenin seo ve tasarımsal hızını inceliyor ve size düzeltmeniz gereken ve boyutlarını aştığınız verilerin ufaltılması  gereken dosyalar hakkında bilgi veriyor.

Artık google, sitenin içeriği ve diğer etkenlerini geliştirdiği algoritma ve araçlar sayesinde inceliyor ve kullanıcıların gözünden ne kadar iyi bir hıza sahip ise, sizi üst sıralara taşıyor.

Google belirttiği üzere;
PageSpeed Insights bir web sayfasının içeriğini analiz eder ve sayfayı daha hızlı hale getirmek için öneriler oluşturur.

Google temel analiz sistemleri çok önemlidir. Google gün geçtikçe gelişmekte ve kötü sistemlere karşı algoritmalar üretmekte, internet kullanıcıları daha iyi hizmet vermek için, penguen yazılımını üstüne sürekli bir şeyler eklemektedir. İnternet sitesine sahip iseniz, seo çalışmalarını yaptıracağınız firmaların bu konuda kendilerini güncel tutan firmalar olduğuna dikkat etmenizdir. Aksi taktirde üst sıralarda yer alacağız derken, google banlanması üzerine, şaşkın kalırsınız. Google banladığı siteleri, tekrardan arama motorlarında listelemesi epey zahmetli ve zor iştir.

Eğer bir websiteniz var ise, hizmete sunduğumuz bu araç ile Google PageSpeed Insights ile sayfa hızınızı test edin.


Kaynak - Resouce : http://websitekaydet.com/google-pagespeed-insights-google-site-hiz-araci.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder