25 Temmuz 2016 Pazartesi

Anahtar Kelime Öneri Aracı

Anahtar kelime öneri aracı nedir, diye düşünürseniz. Bu araç internet site sahiplerinin veya internet üzerinde makale yayınlayan yazarların, arama motorlarında hangi anahtar kelime'de ilk sıralarda çıkmasın için, arama motorlarını inceleyerek size anahtar kelime öneren kolay kullanımlı bir web master aracıdır.
Anahtar Kelime AracıKeywords Suggestion Tool (Anahtar kelime aracı); Ayriyeten, siteniz için anahtar kelime belirlemeniz için, size seo uyumlu anahtar kelimeleri araştırır, sorgular sizlere kullanabileceğiniz kelimeler kolayca gösterir.
Aracımıza bu linkteki : Anahtar Kelime Öneri Aracı adresinden ulaşabilirsiniz.

Anahtar kelimeler neden önemlidir. Çünkü arama motorları, seo kriterlerinden biri de budur. Kullanacağınız anahtar kelimeler, sitenizin içeriği veyahutta yazdığınız makalenin içeriği ile uyumlu olmak zorundadır. Aksi taktirde, siteniz, yazılarınız arama motoru sonuçlarında ön sayfalarda yer almayacaktır. Bundan dolayı bu araç size, siteniz ve yazınız için kullanacağınız  ve google, bing, yandex vb. gibi arama motorlarında, ilk sıralarda yer almanızı sağlayacak anahtar kelimeleri önermektedir. Kullanımı basit ve kolaydır. Sadece içeriğiniz ile belirlediğiniz kelimeleri, sorgu alanına yazarak gönder butonuna basmanız yeterlidir.

Sitenizin seo kriterlerine ve anahtar kelimelerinin arama motorları sorgularında uyumlu olup olmadığını, bu linkteki Ücretsiz "Seo Analiz" aracı adresinden ulaşabilir, kolayca anahtar kelime analizi yapabilirsiniz.

Araçlardan, seo ve diğer gelişmelerden ilk önce sizin haberi olmasını istiyorsanız, blog sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilirsin.

Kaynak - Resouce : http://websitekaydet.com/anahtar-kelime-araci.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder